loading…

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, astăzi, că lucrările la controversatul zid de-a lungul frontierei cu Mexicul vor începe curând, liderul de la Casa Albă promițând și distrugerea organizației teroriste Stat Islamic.

“Noi am apărat alte țări, dar am lăsat deschise frontierele națiunii noastre, încât poate intra oricine. Vom construi un zid, nu vă faceți griji. Construim zidul, construim zidul”, a declarat Donald Trump într-un discurs rostit vineri la sediul Comitetului Conservator pentru Acțiune Politică (CPAC).

“De fapt, lucrările vor începe curând, cu mult înainte de termen. Vor începe curând”, a subliniat Donald Trump, spre aplauzele audienței, informează site-ul Politico.com.

Mexicul a transmis în mai multe rânduri că nu va suporta în niciun caz costurile zidului construit de Administrația Donald Trump la frontiera comună.

În același timp, Donald Trump a semnalat că va găsi modalități pentru distrugerea rețelei teroriste Stat Islamic.

“Teroriștii străini nu vor putea lovi America dacă nu vor putea ajunge în America”, a subliniat Trump, precizând că elaborează un plan pentru “ștergerea totală” a rețelei teroriste sunnite Stat Islamic, activă în principal în Siria și Irak.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/donald-trump-anunta-ca-lucrarile-la-zidul-cu-mexicul-incep-curand-si-promite-distrugerea-retelei-si-36386.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/donald-trump-anunta-ca-lucrarile-la-zidul-cu-mexicul-incep-curand-si-promite-distrugerea-retelei-si-36386-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv