“Constanța iubește românește!”, au strigat într-un glas elevii din mai multe școli din Constanța, lansând în aer sutele de baloane colorate în formă de inimă. “Ideea a venit natural. Pentru că iubim românește și aproape zilnic auzim, te iubesc. Sună atât de plăcut în urechile noastre încât am zis că Dragobete trebuie să fie sărbătoarea care promovează iubirea și nu Valentine’s Day care are altă origine”, a declarat  Marina Domunco, directorul executiv al Asociația Grupurilor Locale de Tineret Constanța.

Tinerii au făcut poze de grup, selfiuri, au cântat, s-au îmbrățișat. “Este Ziua Dragostei la români. Noi suntem foarte naționaliști. Deși am avut Valentine’s Day, ținem cont, mai mult,de Dragobete”, a explicat o elevă. Iar colega ei a completat-o: “De ziua asta ne simțim mult mai bine, suntem mai fericiți. Plus că avem și vremea asta minunată”.

 Bucuria tinerilor a fost împărtășită de constănțeni de toate vârstele aflați la plimbare pe faleza Cazinoului. “Pe vremea mea nu prea sărbătoream Dragobetele, așa, în public,era parcă mai intim”, a spus, zâmbind îngăduitor, un bunic, privind doi tineri care se sărutau sub un ciorchine de baloane colorate.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/dragobete-la-constanta.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/dragobete-la-constanta-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
“Constanța iubește românește!”, au strigat într-un glas elevii din mai multe școli din Constanța, lansând în aer sutele de baloane colorate în formă de inimă. “Ideea a venit natural. Pentru că iubim românește și aproape zilnic auzim, te iubesc. Sună atât de plăcut în urechile noastre încât am zis...

Preluat de la EVZ