Între Gigi Becali și reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei Steaua nu mai există nicio cale de împăcare. Finanțatorul „roș-albaștrilor” a anunțat că va duce războiul în continuare, iar în maximum un an va avea câștig de cauză.

„O să-i înving. O să le iau și numele, și marca”

Latifundiarul din Pipera este optimist și speră că va recupera tot ceea ce a pierdut în urma proceselor.

„Eu nu am cum să fac pace. Ei nu sunt oameni de făcut pace. Ei au luat marca, vor să schimb și numele și vor să distrugă brandul Steaua, să nu mai existe. Dacă nu mai există echipa asta, nu mai există Steaua. E clar. O să-i înving. O să le iau și numele și marca. O să iau totul înapoi. Nu e greu să facă echipa CSA, ci imposibil”, a spus Gigi, care a mai explicat ce greutăți vor avea rivalii săi.

„Ei zic că fac bani din abonamente. Dar nu vine nimeni la ei. Doar Peluza Sud poate vine. Dar cei de acolo au zis că unde sunt palmaresul și marca sunt și ei și vor susține acea echipă. Eu le promit fanilor că într-un an voi avea tot palmaresul. Numele îl voi avea în maximum 6 luni, iar marca în maximum 1 an”, a spus Gigi Becali la sport.ro.

„Trebuie o infuzie de capital de 40 de milioane de euro”

Pe de altă parte, finanțatorul Stelei a recunoscut că îi este din ce în ce mai greu să investească în fotbal. El a dat exemplul foștilor colegi de breaslă, care au renunțat la echipele la care băgau bani.

„Este foarte greu să fii investitor în fotbal. Nu vedeți că toți care au băgat bani în fotbal au dispărut? Copos, Borcea, Nețoiu, Badea, Porumboiu nu mai sunt. La mine a fost o minune. La o echipă ca Steaua e nevoie de bani mulți. Trebuie infuzie de capital, de 40 de milioane de euro. Surprinzător, finanțatorul a anunțat că ar fi dispus să devină acționar majoritar, în cazul în care ar găsi un om de afaceri care să preia pachetul majoritar.

„Pe banii mei nu comandă nimeni. Doar Dumnezeu. Dar aș accepta să fiu acționar minoritar. Dacă vine cineva bogat, care să fie mai deștept și care să bage bani, accept. Îmi convine să am 49% din acțiuni, să stau acasă și să îmi vină bani. Dar trebuie să câștig bani. Dacă nici nu câștig și nici nu conduc, numi convine. Dacă pierd bani, măcar să conduc eu”, a conchis Becali.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal intern
Între Gigi Becali și reprezentanții Clubului Sportiv al Armatei Steaua nu mai există nicio cale de împăcare. Finanțatorul „roș-albaștrilor” a anunțat că va duce războiul în continuare, iar în maximum un an va avea câștig de cauză.„O să-i înving. O să le iau și numele, și marca”Latifundiarul din Pipera...

Preluat de la EVZ