Leicester a pierdut, miercuri, în deplasare, scor 1-2, partida cu FC Sevilla, disputată în prima manșă a „optimilor” Ligii Campionilor. Deși mai păstrează șanse de calificare în sferturile de finală, campioana din Premier League a rămas fără antrenor, pentru că joi seară, oficialii clubului au decis să-l concedieze pe Claudio Ranieri. Italianul a produs una dintre cele mai mari suprize din istoria fotbalului englez, atunci când în stagiunea 2015-2016 a cucerit tiltul cu Leicester. Însă, în acest sezon, formația s-a prăbușit total și după 25 de etpae se află pe locul al 17-lea, cu 21 de puncte, la unul distanță de Hull City, prima grupare care retrogradează.

„Ieri, visul meu a murit. După euforia incredibilă creată după sezonul precedent, când am fost campioni, tot ce visam era să rămân la Leicester, clubul pe care îl iubesc, pentru totdeauna. Din păcate, n-a fost să fie. Vreau să mulțumesc soției mele Rosanna și întregii familii pentru suportul lor necondiționat din timpul perioadei petrecute de mine la Leicester. Mulțumesc enorm și clubului. A fost o aventură incredibilă, care îmi va rămâne mereu întipărită în minte. Mulțumesc din suflet celor de la club, jucătorilor, staff-ului, tututror celor care au fost parte din ceea ce am realizat”, a declarat Ranieri.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Leicester a pierdut, miercuri, în deplasare, scor 1-2, partida cu FC Sevilla, disputată în prima manșă a „optimilor” Ligii Campionilor. Deși mai păstrează șanse de calificare în sferturile de finală, campioana din Premier League a rămas fără antrenor, pentru că joi seară, oficialii clubului au decis să-l concedieze pe...

Preluat de la EVZ