Scandalul a avut loc ieri după amiază când Cătălin Ene, de 18 ani, a cumpărat  un încărcator cu gaz pentru brichete, tip spray, primind în schimb și bon. Ulterior, tânărul s-a întors și i-a cerut vânzătoarei banii pentru că vrea să îi returneze încărcătorul. Femeia l-a refuzat, spunându-i că i-a dat factură, dar i-a sugerat să ia alt produs de aceeași valoare. Când a trecut la amenințări, a fost auzit de Radu Pântea, angajat al magazinului care a intervenit în apărarea vânzătoarei.

 
Conflictul s-a mutat, apoi, în stradă unde cei doi bărbați s-au luat la bătaie, cărându-și pumni și picioare. Imaginile suprinse pe camerele de supraveghere din zonă arată cum martorii se uitau ca la un spectacol.La un moment dat, tânărul a scos un cuțit și l-a înjunghiat de mai multe ori în abdomen și brațul stâng pe angajat. 

Vânzătoarea a sunat la 112 și în scurt timp au apărut polițiștii. Agresorul a fost dezarmat. Radu Pântea a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Constanța unde a rămas internat pentru cel puțin o săptămână. Tânărul a fost reținut pe bază de ordonanță, urmând ca în această după amiază să fie prezentat magistraților Judecătoriei Constanța, cu propunere de arestare preventivă. Agresorul a spus polițiștilor că nu își regretă fapta și dacă situația s-ar repeta, ar proceda la fel.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Scandalul a avut loc ieri după amiază când Cătălin Ene, de 18 ani, a cumpărat  un încărcator cu gaz pentru brichete, tip spray, primind în schimb și bon. Ulterior, tânărul s-a întors și i-a cerut vânzătoarei banii pentru că vrea să îi returneze încărcătorul. Femeia l-a refuzat, spunându-i că i-a...

Preluat de la EVZ