loading…

Polițiștii au reușit să dea de urma unui șofer care, în cursul nopții de miercuri spre joi, a lovit mortal cu mașina un bătrân de 60 de ani, în județul Ilfov, fugind apoi de la locul accidentului.

Polițiștii rutieri din județul Ilfov, cu ajutorul celor din Giurgiu, au identificat, seara trecută, șoferul autoturismului care a lovit mortal un bătrân, de aproximativ 60 de ani, în apropiere de București. Este vorba de un bărbat de 35 de ani, care a fugit de la locul producerii accidentului rutier, informează reprezentanții Poliției Rutiere.

Evenimentul s-a produs în jurul orei 23:00, pe DN5, la kilometrul 14. Victima este un bărbat de aproximativ 60 de ani, care nu a fost identificat până în acest moment, scrie Mediafax.

Șoferul care a produs accidentul rutier a fost dus la sediul IPJ Ilfov pentru audieri și urmează ca pe numele său să fie înaintată propunerea de reținere sub acuzația de omor din culpă și fugă de la locul accidentului.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-sofer-care-a-lovit-mortal-un-batran-cu-masina-si-apoi-a-fugit-a-fost-prins-de-politisti-36319.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-sofer-care-a-lovit-mortal-un-batran-cu-masina-si-apoi-a-fugit-a-fost-prins-de-politisti-36319-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv