loading…

Zece copii au ajuns la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu atacuri de panică și contuzii, după ce microbuzul școlar cu care erau transportați la școală a fost lovit de un autoturism, pe raza comunei vasluiene Ștefan cel Mare.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, accidentul s-a produs din cauza unei depășiri neregulamentare.

“Un autoturism a efectuat, potrivit primelor cercetări, o depășire neregulamentară și a intrat în coliziune cu un microbuz de transport școlar. La fața locului, polițiștii rutieri efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc accidentul. Copiii au fost preluați imediat de echipajele medicale de la Serviciul de Ambulanță, care le-au acordat îngrijiri medicale”, a declarat, astăzi, pentru Agerpres, responsabilul cu relațiile mass-media din cadrul IPJ Vaslui, Loredana David.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, cpt. Petru Iftene, niciun copil nu a fost grav rănit, elevii suferind atacuri de panică și contuzii ușoare, șapte dintre ei fiind trimiși la spital.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-microbuz-scolar-a-fost-implicat-intr-un-accident-rutier-zece-copii-au-fost-raniti-36310.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-microbuz-scolar-a-fost-implicat-intr-un-accident-rutier-zece-copii-au-fost-raniti-36310-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv