Monotonia unui drum obișnuit, parcurs cu autobuzul 335, a fost făcută țăndări, marți seară, în jurul orei 22.00, de un șofer distrat. Mașina care circula pe traseul Complex Comercial Băneasa – Faur a deviat de la ruta obișnuită, spre amuzamentul unora dintre călători, dar și spre disperarea altora.

„Ne duce la proteste?”

La rondul de la Arcul de Triumf, conducătorul a uitat să se încadreze pe Bulevardul Constantin Prezan, pentru a ajunge la Piața Charles de Gaulle, și și-a continuat drumul, ferm, spre Piața Victoriei. „A deturnat cineva autobuzul, sau ne duce la proteste?”, a întrebat unul dintre călătorii nedumeriți de turnura pe care o luase călătoria.

Întrebat de ce n-a tras stânga de volan, ca să intre pe Constantin Prezan, șoferul i-a spus unei tinere că a greșit. „Doamne ferește! Eu vreau să mă lăsați la o gură de metrou, că trebuia să cobor la Aviatorilor”, a replicat pasagera, care s-a închinat ceremonios, de trei ori.

„Dar ce dracu e cu 335 pe aici?”

Resemnați, am așteptat ca „335”-ul să revină în matca lui. La Piața Victoriei, în fața Guvernului, câteva zeci de protestatari își vedeau de treabă, iar autobuzul a descris un arc de cerc pe lângă ei și a oprit într-o stație RATB în care, în mod normal n-ar fi trebuit să ajungă vreodată.

Doi bărbați au speculat momentul, și-au luat avânt și au urcat în grabă. „Mamă, ce pleașcă. Mergeam la Obor și voiam să intru la metrou. Dar ce dracu e cu 335 pe aici? Și-a schimbat traseul?” Mașina a apucat-o spre Bulevardul Iancu de Hunedoara, iar pe Șoseaua Ștefan cel Mare a revenit la traseul obișnuit, până la capăt, la Faur.

Gafa șoferului a făcut ca autobuzul să rateze cinci stații obișnuite, care se aflau pe traseul Piața Charles de Gaulle – Piața Dorobanților – Perla. Contactați de EVZ, reprezentanții RATB au declarat că nu știau nimic despre acest episod și au precizat că traseul autobuzului n-a fost modificat miercuri.

Scos din circuit cu un singur pumn

La începutul anului, o mașină de pe linia 335 a ieșit din circuit din cauza unui incident violent. Nemulțumit pentru că șoferul a oprit lângă un morman de zăpadă, în fața Spitalului Colentina, un pasager a început să înjure. Enervat peste măsură, bărbatul s-a dus și a spart cu pumnul geamul de la ușa șoferului. Conducătorul auto a sunat la poliție și le-a spus călătorilor că nu mai poate continua să meargă pe traseu, până la capăt, pentru că trebuie să retragă autobuzul la garaj.http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/03geam.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/03geam-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Monotonia unui drum obișnuit, parcurs cu autobuzul 335, a fost făcută țăndări, marți seară, în jurul orei 22.00, de un șofer distrat. Mașina care circula pe traseul Complex Comercial Băneasa - Faur a deviat de la ruta obișnuită, spre amuzamentul unora dintre călători, dar și spre disperarea altora.„Ne duce...

Preluat de la EVZ