loading…

Traficul feroviar este blocat, pe Valea Oltului, între Sibiu și Râmnicu Vâlcea, după ce un TIR încărcat cu sucuri s-a răsturnat, pe Drumul Național 7, în localitatea Câineni, și a ajuns pe calea ferată.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Gabriel Popescu, a declarat astăzi pentru Mediafax, că TIR-ul circula pe direcția Sibiu-Râmnicu Vâlcea când, pe raza localității vâlcene Câineni, s-a răsturnat și a ajuns pe calea ferată. Șoferul, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din localitatea Ștei, județul Bihor, a rămas încarcerat în capul tractor al TIR-ului.

Victima a fost descarcerată de pompierii din Sibiu, care au intervenit în județul Vâlcea cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

„În acest moment, traficul feroviar este blocat complet, iar traficul rutier se desfășoară cu dificultate pe ambele sensuri”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Șoferul TIR-ului a fost transportat la Spitalul de Urgență Sibiu. Pe numele său a fost întocmit un dosar de cercetare penală, polițiștii anunțând și Inspectoratul pentru Securitatea și Controlul Traficului Rutier (ISCTR), pentru a verifica dacă șoferul a respectat pauzele de condus și dacă autovehiculul era pus la punct.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/trafic-feroviar-blocat-pe-valea-oltului-de-un-tir-rasturnat-36334.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/trafic-feroviar-blocat-pe-valea-oltului-de-un-tir-rasturnat-36334-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv