loading…

Autoritățile din landul german Saxonia Inferioară au anunțat, astăzi, arestarea unui tânăr de 26 de ani care ar fi pregătit un atac terorist, relatează site-ul postului de radio Deutsche Welle.

Procurorii locali au spus că în apartamentul său din orașul Northeim au fost găsite materiale pentru fabricarea bombelor, notează Mediafax.

Poliția crede că tânărul plănuia un atac asupra unor polițiști și militari și că voia să îi atragă într-o capcană unde ar fi urma să plaseze materialele explozive.

Tânărul, care “aparține scenei salafiste (…) a recunoscut în timpul interogatoriului că a plănuit să atragă într-o capcană funcționari ai Poliției sau militari și să îi ucidă cu dispozitivele explozive fabricate de el”, a subliniat Parchetul din orașul Celle, citat de Le Figaro.

Individul, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a fost plasat miercuri în arest preventiv și face obiectul unei urmăriri pentru “pregătirea unui act grav care amenință securitatea statului”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/tanar-de-26-de-ani-arestat-in-germania-fiind-suspectat-de-pregatirea-unui-atac-terorist-36335.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/tanar-de-26-de-ani-arestat-in-germania-fiind-suspectat-de-pregatirea-unui-atac-terorist-36335-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv