loading…

Există un scandal în dosarul Alinei Bica, ANRP1, în care un expert s-a deplasat pe terenul vizat de ancheta penală pentru a face expertiză.

La această expertiză s-a deplasat și specialistul DNA, care a început să dea indicații, să facă presiuni, ca cele notate să fie altele, conform antena3.ro.

Dar de unde această agitație ca specialiștii DNA să meargă pe teren, în timp ce expertizele se fac pe baza raportului DNA? Fiindcă aceste rapoarte ale specialiștilor sunt contrazise în instanță. Și avem și dosarul ANRP2 în care au fost trimiși în judecată Zaarour Ingrid, fost președinte ANRP, Baciu Remus Virgil, fost vicepreședinte ANRP și membrii comisiei: Horia Georgescu și Marko Attila.

S-au făcut două expertize până acum. A fost evaluat de comisie la 21 de milioane de euro și de DNA la 9 milioane de euro. Urmează expertiza din instanță, care arată că informațiile plasează valoarea proprietății între 20 de milioane și 23 de milioane de euro, ceea ce arată că raportul DNA nu este corect.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/rastunare-de-situatie-in-dosarul-alinei-bica-specialistii-dna-din-dosar-desfiintati-de-instanta-36314.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/rastunare-de-situatie-in-dosarul-alinei-bica-specialistii-dna-din-dosar-desfiintati-de-instanta-36314-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv