Crima atroce a avut loc în satul Mileştii de Sus, din comuna Parincea, judeţul Bacău. Autorul este un individ de 40 de ani, tatăl a trei copii, cu vârste de 3, 5 şi 7 ani. Criminalul a mers, miercuri dimineaţă, la o secţie de poliţie din municipiul Bacău şi le-a spus agenţilor că şi-a omorât nepoata, transmite desteptarea.ro.

Copila în vârstă de 3 ani se afla tot în grija ucigaşului şi a soţiei sale, după ce mama micuţei please la muncă, în străinătate.

Când s-ar fi produs tragedia, soţia bărbatului era plecată în oraş, la Bacău. Singur acasă cu cei trei copii ai săi şi cu nepoata, el s-a îmbătat şi, la un moent dat, şi-a revărsat furia asupra nepoatei sale. Motivul, spun oamenii locului, ar fi că mama fetiţei nu le-a lăsat acte ca să ridice alocaţia copilului.

Criminaliştii, ofiţerii de la Investigaţii Criminale şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău care au sosit la faţa locului au găsit trupul fetiţei ascuns într-un gemantan.

„Nepoata stătea aici de când avea vreo jumătate de an. Din spusele celor care au fost acolo, era un copil mort într-o geantă”, spunea Alexandru Iftime, localnic.

„Am sunat-o pe sora mea şi i-am spus că i-a murit fata. Ea este plecată la muncă în Cehia şi a lăsat-o aici pe cea mică. În ultimul timp se înţelegeau bine şi nu pot să-mi dau seama ce a fost în casa lor”, spunea şi Marius Ciubotaru, unchiul victimei.

Când a aflat ce s-a întâmplat, soţia suspectului a venit într-un suflet acasă.

„Copiii i-am lăsat în grija soţului. Când am plecat eu toţi copiii erau bine, toţi patru. L-am întrebat acum ce s-a întâmplat şi mi-a zis că „m-am nenorocit pe toată viaţa»”, povestea Irina Olteanu.

Criminalul a fost încătuşat şi dus la audieri. El a recunoscut că a lovit-o pe cea mică, dar şi că cei trei copii ai săi au fost de faţă.

„Am fos beat ţeapăn, de aceea. Am lovit-o cu palmele”, a mărturisit suspectul.

Autorităţile locale i-au preluat pe ceilalţi minori şi cel mai probabil, pe timpul anchetei penale, ei vor fi în grija Protecţiei Copilului.

„Am scos din casă cei trei copii care erau în viaţă şi i-am adus aici la primărie şi sunt în stare bună. Părinţii lor s-au înregistrat cu domiciliul la noi în Parincea în 2016, iar copiii nici n-au fost înregistraţi la primărie pentru alocaţie. Mama copilului mort este plecată în străinătate”, a declarat şi Sorin Roşu, primarul comunei Parincea.

Trupul neînsufleţit al micuţei a fost ridicat şi transportat la Morga pentru efectuarea necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Crima atroce a avut loc în satul Mileştii de Sus, din comuna Parincea, judeţul Bacău. Autorul este un individ de 40 de ani, tatăl a trei copii, cu vârste de 3, 5 şi 7 ani. Criminalul a mers, miercuri dimineaţă, la o secţie de poliţie din municipiul Bacău şi...

Preluat de la EVZ