loading…

Parlamentul olandez a votat marți legea „Closed Coffeshop Chain Act”, prin care se legalizează cultivarea marijuanei, anunță Reuters.

Până acum marijuana era teoretic ilegală, dar poliția refuza să aresteze persoanele care aveau asupra lor doar câteva grame, conform digi24.ro.

Propunerea legislativă a venit din partea partidului D66 și este rezultatul a ani de dezbateri politice, scrie presa din Olanda. Potrivit acesteia, cultivatorii care respectă un set de condiții stricte pot primi permisiunea de a cultiva marijuana și nu vor mai putea fi cercetați penal pentru asta.

Votul din Parlament permite cultivarea în scop profesional și va asigura materia primă din surse legale pentru „cofee shop-urile” din Olanda, care vând acest tip de drog.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-tara-din-europa-a-legalizat-cultivarea-canabisului-36327.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-tara-din-europa-a-legalizat-cultivarea-canabisului-36327-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv