loading…

Un autoturism a căzut într-un crater adânc de peste doi metri, format în noaptea de miercuri spre joi, într-o parcare de pe o stradă din Râmnicu Sărat.

Craterul, format în jurul orei 03,00, a “înghițit” un autoturism care se afla în parcare, surparea provocând un zgomot puternic.

“Nu sunt semne de infiltrație, a cedat o boltă a canalului care traversa drumul european”, a declarat, pentru Agerpres, primarul municipiului Râmnicu Sărat, Sorin Cârjan.

Potrivit sursei citate, “se putea și se mai poate produce o tragedie, căci este vorba de catacombele orașului vechi care traversează Drumul European”.

Sorin Cârjan susține că “autoritățile locale au împrejmuit zona, urmând ca în cursul zilei să asigure scoaterea autoturismului din groapă”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-masina-a-fost-inghitita-de-un-crater-de-cativa-metri-foto-36313.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/o-masina-a-fost-inghitita-de-un-crater-de-cativa-metri-foto-36313-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv