loading…

Imagine-horror în Liga Campionilor! Hector Herrera are piciorul zdrobit, după ce a fost călcat de Stephan Lichtsteiner.

Herrera are 26 de ani și joacă la FC Porto. Mexicanul din echipa lui Espirito Santo a avut nevoie de 17 puncte de sutură, după ce a fost atacat de fundașul elvețian al celor de la Juventus. Torinezii s-au impus aseară cu 2-0, în ”turul” optimilor de finală din Liga Campionilor, scrie libertatea.ro.

Deși faultul lui Lichtsteiner a fost comis în minutul 50, mexicanul a rămas pe teren până în minutul 90. Stephan Lichtsteiner a primit cartonaș galben pentru intrarea asupra lui Hector Herrera.

Din minutul 27, ”dragonii” au jucat în 10 oameni, fiind eliminat brazilianul Alex Telles. Presa portugheză a publicat imagini luate de pe Twitter cu piciorul stâng al lui Herrera.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/imagine-horror-in-liga-campionilor-un-fotbalist-are-piciorul-zdrobit-dupa-un-fault-dur-foto-36322.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/imagine-horror-in-liga-campionilor-un-fotbalist-are-piciorul-zdrobit-dupa-un-fault-dur-foto-36322-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv