loading…

Forțele irakiene au preluat controlul asupra aeroportului din Mosul după mai multe ore de la lansarea ofensivei militare asupra acestuia și a taberei militare al-Ghazlani, aflate sub controlul rețelei teroriste Stat Islamic, a anunțat postul de televiziune de stat, citat de Reuters.

“Forțele de reacție rapidă și poliția federală dețin controlul deplin al aeroportului de la Mosul”, a anunțat postul de televiziune.

Forțele de securitate irakiene au lansat o ofensivă militară asupra aeroportului din Mosul și a taberei militare al-Ghazlani, aflate sub controlul rețelei teroriste Stat Islamic. Forțele irakiene speră să folosească aeroportul ca platformă de lansare în cadrul propriilor ofensive, scrie Mediafax.

Surse din cadrul armatei au declarat că noile tactici și îmbunătățirea coordonării au permis avansarea rapidă în lupta împotriva Stat Islamic de la începutul anului 2017.

Aproximativ 100.000 de militari irakieni, luptători kurzi și miliții șiite sunt implicați în această ofensiva împotriva rețelei teroriste.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/fortele-irakiene-au-preluat-controlul-asupra-aeroportului-din-mosul-36325.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/fortele-irakiene-au-preluat-controlul-asupra-aeroportului-din-mosul-36325-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv