Ioan Turdean, are 35 de ani, locuiește în Câmpia Turzii, în apropierea Stației CFR, iar în seara zile de duminică a spânzurat un câine de limbă. Martorii spun că omul, care cu greu poate fi numit om, i-a legat limba bietului animal cu o sfoară din plastic, iar ulterior l-a agățat de suport metalic. ”Câinele s-a zbătut până a murit. Cadavrul animalului a fost preluat de Direcția de Sănătate Veterinară și va fi autopsiat”, a declarat un oficial al DSVSA Cluj.

Imaginile cu animalul spânzurat de limbă au fost postate pe un cont de facebook, care între timp a fost șters. Totuși, aceste fotografii au fost preluiate de Petre Pop, un politician din Câmpia Turzii, care a cerut ajutorul poliției. ”Instituțiile statului trebuie să se autosesizeze! Trebuie sa va mărturisesc, nu am crezut că mai sunt oameni cu un astfel de comportament agresiv si inuman, să chinui cu atâta vilolență un cățeluș. Am primit un mesaj privat de la o persoana din Câmpia Turzii care era profund indignată de faptul ca un cetățean din cartierul ȘARÂT a chinuit un câine”, a scris Petre Pop, pe contul ău de facebook.

S-a enervat că animalul i-ar fi mâncat găinile

În schimb, polițiștii din Câmpia Turzii l-au dus pe autor la audieri și l-au pus sub acuzare pentru comiterea infracțiunii de cruzime față de animale.

Cu această ocazie, oamenii legii au aflat că Ioan Turdean, din Câmpia Turzii a vrut să se răzbune pe respectivul animal, deoarece, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică, i-ar fi mâncat cîteva gaini.

Pe de altă parte, Petre Pop, politicianul din Câmpia Turzii a declarat că această faptă abonimabiă i-a fost sesizată de către o persoană din Câmpia Turzii. ”Vreau să semnalez un caz de care noi am auzit din mediul online, de pe FB, precum un om pe nume , strada Nichita Stănescu, nr. …, a atârnat de lumbă un cățel bland, al străzii, nevinovat, care s-a lăsat prins de aces tom și apoi ucis. Copii care se jucau afară s-au adunat și au făcut pozele atașate mai jos, inclusive copii dânsului, se pare că le-au postat pe FB. Am încercat personal să iau legătura cu câțiva martori sau cei care au știut câte ceva despre acest caz și așa am aflat adresa și numele acestui om”, i-a scris o locuitoare din Câmpia Turzii, politicianului Oetre Pop.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Ioan Turdean, are 35 de ani, locuiește în Câmpia Turzii, în apropierea Stației CFR, iar în seara zile de duminică a spânzurat un câine de limbă. Martorii spun că omul, care cu greu poate fi numit om, i-a legat limba bietului animal cu o sfoară din plastic, iar ulterior...

Preluat de la EVZ