Recent, Eugenia, mama Mădălinei Manole a suferit o intervenție chirurgicală complicată care a doborât-o la pat. Ion Manole a povestit, pentru Click.ro câteva dintre momentele pe care le-a trăit soția sa, odată cu această intervenție pe coloană. „Sotia mea a fost operată timp de șase ore la Spitalul Militar din Capitală, căci avea mari dureri din cauza herniei de disc.

 Acum eu am rămas șeful și executantul în casă, pentru că soția mea stă mai mult în pat. Dar asta nu este o problemă, pentru că și ea a fost alături de mine când mi-a fost greu în viață”, a declarat tatăl Mădălinei Manole.

Mădălina Manole a decedat în 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Cântăreața a fost găsită decedată în locuința ei de pe strada Griviței din Otopeni. I.N.M.L a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Totul s-a petrecut la numai câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală.

Fanii și publicul și-au putut lua un ultim rămas bun de la artistă perindând pe lângă sicriul cu corpul neînsuflețit al acesteia care a fost expus la Casa Radio din București și apoi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.

“Fata cu părul de foc”, Mădălina Manole, nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântare, având în vedere moartea prin sinucidere, însă a avut parte de o slujbǎ specială pentru astfel de situații, în fața bisericii Sfinții împărați Constantin și Elena din Ploiești și apoi a fost înhumată în cimitirul Bolovani din Ploiești.

rootstireaActualitate/EsentialDivertisment
Recent, Eugenia, mama Mădălinei Manole a suferit o intervenție chirurgicală complicată care a doborât-o la pat. Ion Manole a povestit, pentru Click.ro câteva dintre momentele pe care le-a trăit soția sa, odată cu această intervenție pe coloană. „Sotia mea a fost operată timp de șase ore la Spitalul Militar...

Preluat de la EVZ