“Domnul Mihai Chirica, fostul președinte al PSD Iași, fost vicepreședinte PSD și încă primar al Iașiului, are de partea sa adevărul și dreptatea. Dânsul a spus public, în momentul în care Dragnea și Grindeanu le comunicau protestatarilor din orașele României că Guvernul merge înainte cu OUG 13, și or fi ei sute de mii, dar PSD are în spate milioane de votanți, că adoptarea Ordonanței este o greșeală, că ministrul Iordache trebuie să-și dea demisia și că președintele Dragnea nu știe să-și aleagă oamenii.

Dl Chirica avea dreptate de unul singur împotriva Partidului și Guvernului, lucru care se vede limpede în clipa de față: Iordache s-a dus, iar Ordonanța 13 tocmai a fost desființată prin vot de Senat. Toți senatorii PSD au votat pentru anihilarea OUG 13, mai puțin dna Ecaterina Andronescu, care a luat-o în brațe fără explicație. Deci, ordinul de zi venit de la centru a fost încălcat de senatoarea Andronescu, ea nefiind sancționată câtuși de puțin pentru asta. De ce? Pentru că a dorit să greșească până la capăt împreună cu Partidul.

În schimb, dl Chirica a fost dat afară din toate funcțiile deținute pentru că a spus adevărul și a avut dreptate, dar împotriva Partidului.

I-aș aștepta pe social-democrații de bună credință din Iași și din toată țara să iasă în stradă și să strige în fața acestei injustiții de tip totalitar petrecută la nivelul conducerii partidului. Să ceară repunerea dlui Chirica în funcțiile din care a fost scos în modul cel mai nedrept și absurd cu putință”, scrie jurnalistul pe site-ul republica.ro.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
'Domnul Mihai Chirica, fostul președinte al PSD Iași, fost vicepreședinte PSD și încă primar al Iașiului, are de partea sa adevărul și dreptatea. Dânsul a spus public, în momentul în care Dragnea și Grindeanu le comunicau protestatarilor din orașele României că Guvernul merge înainte cu OUG 13, și or...

Preluat de la EVZ