loading…

Caz șocant la Oradea, acolo unde un tânăr jandarm și-a pus capăt zilelor într-un mod groaznic după ce a provocat un accident rutier în timp ce conducea beat.

În seara zilei de marți, 21 februarie, bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost implicat într-un accident rutier pe strada Vlădeasa din Oradea. Potrivit purtătorului de cuvânt IPJ Bihor, Ioana Lascău, accidentul a avut loc în jurul orei 20:40.

„Un bărbat de 62 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism în regim taxi, a fost tamponat frontal de un autoturism, care a pătruns pe contrasens, al cărui conducător auto a părăsit locul producerii accidentului fără încuviințarea poliției, abandonând autoturismul”, scrie bihon.ro.

Martorii accidentului spun că acesta ar fi părăsit locul faptei imediat după producerea accidentului pentru că s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Jandarmul a fost descoperit la domiciliu puțin după ora 23. Conform surselor Bihon și Jb, bărbatul și-a tăiat venele și s-a spânzurat.

„Bărbatul, de origine din Sălaj, se afla la Jandarmeria Bihor de patru ani. Ancheta a fost preluată de Parchetul militar, Circumscripția Teritorială Oradea”, a precizat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bihor, căpitan Daniel Bizău.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-jandarm-si-a-taiat-venele-si-s-a-spanzurat-dupa-ce-a-provocat-un-accident-in-timp-ce-era-sub-influenta-alcoolului-36279.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-jandarm-si-a-taiat-venele-si-s-a-spanzurat-dupa-ce-a-provocat-un-accident-in-timp-ce-era-sub-influenta-alcoolului-36279-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv