loading…

În doar o săptămână un primar din Iași și-a pierdut soția și tatăl. Medicii au descoperit la amândoi o intoxicație cu o substanță otrăvitoare, astfel că nu este exclusă varianta unei mâini criminale.

În doar o săptămână primarul a pierdut două dintre cele mai importante ființe din viața lui. Tatăl său s-a stins lunea trecută și rezultatul necropsiei a arătat că o intoxicație cu etilenglicol i-a fost fatală.

Șoția primarului a început să se simtă și ea rău, a ajuns la spital iar, iar medicii au decis s-o opereze de urgență. Din păcate tânăra de 28 de ani a decedat, scrie romaniatv.net.

Primarul spune că în cazul soției de vină ar fi medicamentele foarte puternice pe care le lua pentru durerile de spate. Însă nu exclude nici varianta unei mâini criminale care ar fi pus totul la cale.

Primarul trebuie să-și crească singur acum băiețelul de doar câteva luni.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/tragedie-in-familia-unui-primar-tatal-si-sotia-edilului-au-murit-dupa-ce-au-baut-o-substanta-toxica-36274.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/tragedie-in-familia-unui-primar-tatal-si-sotia-edilului-au-murit-dupa-ce-au-baut-o-substanta-toxica-36274-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv