loading…

În ultimele zile au apărut din ce în ce mai multe imagini cu Samsung Galaxy S8, iar fotografiile cu flagship-ul sud-coreean continuă să fie distribuite pe internet.

Samsung Galaxy S8 continuă să apară în diverse imagini legate care îl prezintă în toată splendoarea sa. Am trecut deja de perioada în care tot felul de render-uri, care de care mai futuriste și mai aproape sau mai departe de adevăr. În ultima perioadă au început să apară diverse imagini cu dispozitivul în sine, iar ieri au apărut imagini cu Galaxy S8, prezentat din mai multe unghiuri, astfel încât să ne facem o idee cât mai clară despre telefon, scrie playtech.ro.

Se pare că telefonul este deja gata, având în vedere că astăzi avem parte de o serie de noi imagini cu dispozitivul. Imaginea de mai jos prezintă un ecran imens, al cărui design se datorează mai ales marginilor extrem de subțiri. Tot în cadrul acestei imagini avem ocazia să descoperim și cum arată noile butoane de navigare ale lui S8. Acestea au un design diferit față de alte butoane folosite până acum, fiind mai ales diferite față de butoanele standard recomandate de către Google, arată gsmarena.com.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/samsung-galaxy-s8-au-aparut-noi-imagini-cu-smartphone-ul-36281.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/samsung-galaxy-s8-au-aparut-noi-imagini-cu-smartphone-ul-36281-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv