Fost antrenor al echipelor Oțelul Galați, Dacia Unirea Brăila, Universitatea Cluj sau FC Vaslui, Ioan Sdrobiș le-a făcut o caracterizare usturătoare lui Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică, doi dintre tehnicienii în vogă ai Ligii I.„Are o atitudine arogantă”

„Părintele” este de părere că stelistul este înfumurat și nu poate stăpâni o echipă care își propune obiective îndrăznețe în fiecare sezon. Despre Șumudică spune că are o atitudine vulcanică, enervantă de multe ori, dar antrenorul Astrei este acoperit de rezultate. „Reghecampf este mofturos și infatuat.  Are o atitudine arogantă în fața presei și de multe ori se ceartă cu ziariștii. Nu știu ce e în vestiarul Stelei, dar am impresia că jucătorii se simt stresați și nu dau randament, ne-a spus Sdrobiș, care l-a pus în balanță și pe Marius Șumudică.

„Nu se va mai înțelege nimeni cu Șumudică”

„Dacă ar fi mai modest, ar fi mai bine pentru el. Șumudică are gură mare, face circ, dar are rezultate. Nu ai ce să-i reproșezi după ce a luat campionatul și a dus -o pe Astra în cupele europene. Rezultatele sunt totul în fotbal. Dacă o să-i elimine pe ăia de la Genk, nu se va mai înțelege nimeni cu Șumudică. Eu m-aș bucura să se califice mai departe în Liga Europa.” Sdrobiș opinează că atitudinea arogantă a lui Reghecampf l-a determinat pe Constantin Budescu să rămână la Astra Giurgiu.„Tremură chiloții pe ei”

„De ce credeți că n-a vrut Budescu să semneze cu Steaua? Pentru că acolo e nebunie, e presiune. Te face patronul praf, te mai face și antrenorul, ești terminat. Așa că, Budescu și-a zis că e mai bine să stea lângă Șumudică. Ăsta știe, domnule, să-și apropie jucătorii. Pu pariu că la ei în vestiar este liniște. Uitațivă la Boldrin și De Amorim, jucători mult lăudați atunci când jucau la Giurgiu. Acum, la Steaua, sunt niște umbre. Tremură chiloții pe ei”.

Altădată un critic al lui Gică Hagi, Sdrobiș l-a reevaluat pe „Rege”. „Ce a făcut Gică la Viitorul este o lecție. Exemplul lui ar trebui urmat și de alți foști fotbaliști cu bani. Poate lua campionatul, dacă nu se va pierde cu firea în play-off”, a conchis fostul antrenor.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/clipboard02_78.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/clipboard02_78-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSport
Fost antrenor al echipelor Oțelul Galați, Dacia Unirea Brăila, Universitatea Cluj sau FC Vaslui, Ioan Sdrobiș le-a făcut o caracterizare usturătoare lui Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică, doi dintre tehnicienii în vogă ai Ligii I. „Are o atitudine arogantă” „Părintele” este de părere că stelistul este înfumurat și nu poate...

Preluat de la EVZ