Bineînţeles, nici soţiile lor nu sunt mai prejos. Ajunse la vârsta pensionării, Marilena Văcăroiu, Nina Iliescu, Elena Isărescu și soția lui Valer Dorneanu nu duc grija zilei de mâine, potrivit Cancan.

Astfel, potrivit unei analize cancan.ro, Marinela Văcăroiu, soția fostului premier al țării, încasează anual 46.356 lei. Pensia încasată lunar, de 3.863 lei, este mai mare decât cea a soțului care ajunge la 3.087 lei.

Cei doi soți dețin, potrivit declarației de avere, cinci terenuri în diferite zone ale țării, trei case.

În ceea ce o privește pe Nina Iliescu, datele nu sunt actuale, dar în 2008, potrivit ultimei declarații de avere a fostului președinte Ion Iliescu, aceasta încasa anual 10.600 lei, iar soțul său 33.000 lei.

Soții dețin un apartament în Capitală, de 156 mp, cumpărat în 1996.

Guvernatorul țării are o soție cu o pensie destul de mică, ținând cont de statutul acestuia. Elena Isărescu are o pensie de 641 lei, iar anul trecut a realizat venituri de 5.100 lei din activități agricole. Alți 93,6 lei au fost încasați datorită dividendelor din acțiunile pe care le are la o firmă.

Soția lui Valer Dorneanu câștigă anual 16.000 lei. Familia Dorneanu are două terenuri în Harghita și două în Brașov, un apartament în București și o casă de vacanță în Brașov.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Bineînţeles, nici soţiile lor nu sunt mai prejos. Ajunse la vârsta pensionării, Marilena Văcăroiu, Nina Iliescu, Elena Isărescu și soția lui Valer Dorneanu nu duc grija zilei de mâine, potrivit Cancan.Astfel, potrivit unei analize cancan.ro, Marinela Văcăroiu, soția fostului premier al țării, încasează anual 46.356 lei. Pensia încasată lunar,...

Preluat de la EVZ