loading…

Poliția germană efectuează o operațiune la școală din orașul german Menden, după declanșarea unui alarme care semnala un posibil atac armat, însă până acum n-au fost descoperite indicii privind presupusul atacator sau persoane rănite, relatează The Associated Press.

Marcel Dilling, un purtător de cuvânt al poliției din Menden, a declarat că mai mulți ofițeri de poliție au fost trimiși la școala vocațională Hoenne din localitate, notează Mediafax.

Oficialul a adăugat că până acum nu s-au descoperit dovezi privind presupusul atacator sau persoane rănite, însă operațiunea poliției este în curs de desfășurare, astfel că încă nu poate fi exclusă nicio ipoteză.

Dilling a mai declarat că o alarmă portabilă a fost declanșată din interiorul școlii.

Eiko Pate, un jurnalist al postului local Radio Hellweg, a anunțat că studenților le-a fost cerut să rămână în sălile de curs, iar un elicopter de poliție survolează zona.

Germania a fost scena mai multor atacuri armate în incinta unor școli. În martie 2009, în orașul Winnenden, un elev în vârstă de 17 ani a împușcat mortal cincisprezece persoane, după care s-a sinucis.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/operatiune-a-politiei-la-o-scoala-din-germania-in-urma-unei-alerte-privind-un-posibil-atac-36288.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/operatiune-a-politiei-la-o-scoala-din-germania-in-urma-unei-alerte-privind-un-posibil-atac-36288-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv