“Povestea cu mai mulţi la manşă e o poveste. Avem un premier, avem un Guvern, avem miniştri capabili, e un Guvern solid, care ştie ce trebuie să facă şi care în continuare va pune programul politic în aplicare. Victor Ponta nu trebuie sancţionat. La noi este democraţie şi atâta timp cât aceste declaraţii nu afectează partidul nu trebuie sancţionat. Victor Ponta foloseşte metafore, nu neapărat sunt lucruri serioase. (…) Cu cât suntem mai mulţi cu idei şi cu iniţiative pozitive pentru România, cu atât e mai bine”, a declarat Bădălău, miercuri, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional al PSD, citat de Agerpres.

Bădălău a adăugat că, pentru el, Ponta este unul dintre cei mai buni premieri ai României, “dacă nu cel mai bun”, şi consideră că acesta ar trebui să aibă în continuare o carieră politică în PSD.

Preşedintele executiv al PSD a susţinut că nu încape comparaţie între Victor Ponta şi Mihai Chirica, pentru că acesta din urmă a avut nişte “declaraţii nefericite”, care au afectat partidul.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni seară, că Executivul Grindeanu are “4 piloţi”, unul dintre aceştia fiind preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
'Povestea cu mai mulţi la manşă e o poveste. Avem un premier, avem un Guvern, avem miniştri capabili, e un Guvern solid, care ştie ce trebuie să facă şi care în continuare va pune programul politic în aplicare. Victor Ponta nu trebuie sancţionat. La noi este democraţie şi atâta...

Preluat de la EVZ