La începutul săptămânii trecute, bolidul înmatriculat B 333 DGA al lui Ion Lala a fost vandalizat: i s-a spart geamul portierei, iar în interior s-a aruncat un cocktail Molotov, flăcările distrugând mare parte din scaunele de piele ale mașinii și din tapițerie, până la intervenția pompierilor.

”Nu bănuiesc pe nimeni și nu consider că am dușmani”, a declarat pentru EVZ edilul la vremea respectivă. În mod curios însă, la fix o săptămână după atac, Lala și-a depus demisia la registratura primăriei pe care o conduce, după cum a confirmat și prefectul județului, Florența Albu.

Primarul Lala nu a putut fi contactat, imediat după ce a înregistrat demisia, el și-a închis telefoanele mobile.

Traseistul preferat de Frunzăverde

Lala a profitat de ordonanța data de Ponta și a trecut de la PNL la PSD. ”Am trecut la nenumărate partide, să scrieți așa, în interesul oamenilor, pentru a face ceva pentru comunitate. Am fost, astfel, pe la toate partidele de guvernământ”, a punctat edilul din Lăpușnicu Mare.

 În timp ce ginerele edilului a fost condamnat într-un dosar de fraudă prin E-bay în care prejudiciul se ridica la 20 de milioane de dolari, de numele lui Ion Lala sunt legate stenograme în care răspunde implicat apelului lansat de vicepreședintele CJ Caraș Severin, Ionesie Ghiorghioni, de a mobiliza lumea să-l voteze pe Iohannis. Una din replicile sale, în doar, a rămas celebră: ”Indiferent că mi se dă vreun ban de la Consiliu Judeţean sau nu, pentru mine Frunzăverde şi Ghiorghioni rămân părinţi spirituali”. Frunzăverde și Ghgiorghioni au fost condamnați în dosarul respectiv. (Sursa foto: Argument CS)

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
La începutul săptămânii trecute, bolidul înmatriculat B 333 DGA al lui Ion Lala a fost vandalizat: i s-a spart geamul portierei, iar în interior s-a aruncat un cocktail Molotov, flăcările distrugând mare parte din scaunele de piele ale mașinii și din tapițerie, până la intervenția pompierilor.”Nu bănuiesc pe nimeni...

Preluat de la EVZ