Totodată, într-o postare emoțională pe Facebook, mama copilului dezvăluie că fiul sau Drake doarme cu ea pentru că îi frică că ar putea muri singur.   

 „El este Drake, întreaga mea lume. Din momentul în care am aflat că sunt însărcinată, el este motivul meu de a trăi. Este zâmbetul meu, dragostea și inima mea. Tot el înseamnă și lacrimile și temerile mele. El este viață mea”, a scris femeia alături de o fotografie sfâșietoare.

Băiatul de 10 ani a învins cancerul de două ori, însă acum are de suferit în urmă chimioterapiei și a medicamentelor puternice. El a fost diagnosticat cu leucemie în 2012, iar șase luni mai târziu a aflat ca are și cancer.

Leucemia este un cancer al celulelor sângelui. Celulele din sânge sunt produse în măduva osoasă, care este un țesut prezent în majoritatea oaselor. 

 În leucemie, măduva osoasă începe să producă prea multe leucocite (celulele albe) și uneori acestea nu-și mai îndeplinesc funcțiile. Aceste celule se înmulțesc în continuu, când ar fi normal să se oprească din acest proces. Ele pot avea o diviziune celulară mult mai rapidă decât celelalte celule. 

 În timp, aceste celule anormale ajung să înlocuiască celulele normale-leucocitele, hematiile și trombocitele. Leucocitele au rolul de a ajuta organismul să lupte cu infecțiile. Hematiile au rolul de a asigura o bună oxigenare la nivel celular, necesară pentru o bună funcționare a organismului, iar trombocitele ajută în oprirea sângerărilor. 

 În momentul când aceste celule leucemice le înlocuiesc pe cele normale, sângele nu-și mai poate îndeplini funcțiile. Ca urmare se pot produce sângerări și echimoze (vânătăi) cu ușurință, poate există o stare de oboseală continuă sau persoanele în cauză se pot îmbolnăvi frecvent, potrivit The Sun.

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Totodată, într-o postare emoțională pe Facebook, mama copilului dezvăluie că fiul sau Drake doarme cu ea pentru că îi frică că ar putea muri singur.    „El este Drake, întreaga mea lume. Din momentul în care am aflat că sunt însărcinată, el este motivul meu de a trăi. Este zâmbetul meu,...

Preluat de la EVZ