loading…

Liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a susținut, astăzi, în fața judecătorilor Curții de Apel Alba Iulia, unde a cerut redeschiderea dosarului în care e condamnat pentru act sexual cu minor, că se află într-o ”situație similară cu cea a lui Iisus, care a fost condamnat și crucificat pe nedrept”.

Gregorian Bivolaru a fost adus, miercuri, la Curtea de Apel Alba Iulia, unde se judecă apelul său pentru redeschiderea procesului, judecătorii urmând să se pronunțe în 14 zile asupra cererii.

Decizia Curții de Apel Alba Iulia va fi definitivă, procesul ajungând aici după ce Tribunalul Sibiu a respins cererea redeschiderii procesului liderului MISA, care susține că a fost judecat în lipsă și nu a avut parte de un proces echitabil.

”Mă aflu într-o situație absolut tragică. Justiția nu trebuie să fie un izvor de nedreptate, iar în cazul meu a funcționat într-o direcție devastatoare. Dosarul a fost deschis la o comandă politică. Mă aflu în situația similară cu a lui Iisus care a fost condamnat și crucificat pe nedrept”, a spus, la proces, Gregorian Bivolaru.

Acesta a adăugat că pe perioada procesului la care a fost condamnat a avut statutul de azilant, motiv pentru care nu a putut veni în țară.

”Eu consider că e esențial să amintesc că omul nu este făcut pentru astfel de legi, ci astfel de legi sunt făcute pentru om. Omenia nu trebuie să dispară din justiție că am avea o justiție inumană”, a mai spus Guru Bivolaru în susținerea cererii sale.

Unul dintre avocații lui Gregorian Bivolaru a susținut, în fața magistraților, că liderul MISA nu s-a putut întoarce în țară în perioada în care a fost judecat și condamnat pentru act sexual cu un minor, pentru că ar fi fost persecutat de instituțiile statului și nu a renunțat în mod voluntar să se prezinte în fața instanțelor din România.

Un alt avocat a declarat că situația este ”inedită și paradoxală”, deoarece partea vătămată a spus mereu că nu a fost victima lui condamnatului, ci a statului român.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/gregorian-bivolaru-in-fata-instantei-ma-aflu-in-situatie-similara-cu-iisus-condamnat-pe-nedrept-36292.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/gregorian-bivolaru-in-fata-instantei-ma-aflu-in-situatie-similara-cu-iisus-condamnat-pe-nedrept-36292-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv