loading…

Gimnasta Larisa Iordache, multiplă medaliată olimpică, mondială și europeană, s-a retras din concursul de Cupă Mondială de la Stuttgart, care va avea loc în perioada 17-19 martie, din cauza unei accidentări la călcâiul piciorului drept, notează site-ul oficial Federației Române de Gimnastică.

Aflată în plină perioadă de pregătire pentru apropiatele Campionate Europene de la Cluj-Napoca, din 19 – 23 aprilie, în timpul antrenamentului, Larisa Iordache a acuzat o durere la călcâiul piciorului drept. În urma investigației medicale, RMN-ul a indicat o inflamație a fasciei plantare, motiv pentru care a fost recomandată o pauză de două săptămâni, conform Mediafax.

Prin urmare, colectivul tehnic a anulat participarea la concursul de Cupă Mondială, programat la Stuttgart, în perioada 17 – 19 marte 2017, în Porsche Arena. Larisa Iordache, în vârstă de 20 de ani, a fost medaliată cu aur la Stuttgart în 2014, la individual compus, și cu argint în 2013, la aceeași probă.

Larisa Iordache a ratat o mare parte a sezonului 2016, inclusiv Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, tot din cauza unei accidentări la călcâi.

Lotul feminin cu care România va participa la Campionatele Europene de la Cluj se bazează pe experimentatele Cătălina Ponor și Larisa Iordache, la care se adaugă Olivia Cîmpian și Ioana Crișan.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/gimnasta-larisa-iordache-s-a-retras-din-concursul-de-cupa-mondiala-de-la-stuttgart-36307.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/gimnasta-larisa-iordache-s-a-retras-din-concursul-de-cupa-mondiala-de-la-stuttgart-36307-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv