Soția primarului a fost cu acesta la o petrecere și a început să se simtă foarte rău și a leșinat, moment în care bărbatul a luat-o și au plecat spre casă. Întrucât starea de rău a persistat, bărbatul s-a văzut nevoit să apeleze la ajutorul medicilor. Luiza Anti, în vârstă de 28 de ani, a fost dusă la Spitalul Spiridon din Iași, unde a fost diagnosticată cu colecistită și a intrat urgent în operație. După ce i-au făcut analize, medicii au descoperit că femeia avea o substanță toxică în sânge, din cauza căreia a intrat în comă.

La scurt timp, s-a stins din viață și tatăl edilului, iar rezultatele analizelor au arătat că a decedat din cauza unei intoxicații cu etilenglicol, fiind exact aceeași substanță găsită în sângele femeii.

“Primarul și soția sa locuiau în aceeași curte cu tatăl lui, dar nu stăteau în aceeași casa. Nu putem găsi o explicație. Nu știm ce s-a întâmplat. Se spune că este vorba despre o intoxicație cu antigel. Fiecare avea vase separate, nu foloseau aceleași recipiente. Inițial se spunea că au consumat amândoi dintr-o sticlă cu suc. Sticla respectivă era în casa de ceva vreme. Era o sticlă din care au băut mai mulți, nu doar soția și tatăl primarului. Este exclus să fi fost ceva în acel recipient”, a explicat o persoană apropiată de familia acestora.

Polițiștii au pornit o anchetă în acest caz pentru a descoperi care sunt cauzele care au provocat moartea celor doi.

“A fost demarată o anchetă pentru a se stabili care au fost cauzele care au dus la decesul celor două persoane. S-a dispus efectuarea necropsiei în ambele cazuri”, a spus Anca Vijiac, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, potrivit observator.tv.

Foarte îndurerat de moartea soției și a tatălui său, primarul Anton Anti a scris un mesaj pe internet  în care și-a exprimat regretul față de pierderea celor mai dragi persoane din viața lui.

“Azi, 20 februarie 2017, durerea ne-a îngenunchiat pentru a doua oara… într-un timp atât de scurt… Domnul a ales să ia la el doua ființe atât de dragi mie… pe Tata și pe Scumpa și Frumoasa mea Soție, Alina Luiza… Tristețe profundă și strigăt mut de durere zace în sufletul meu… de ce Doamne? De ce?! Cu toate că m-ai rănit profund Dumnezeule, voi continua să te iubesc și să te slujesc, pentru că am încredere în planurile tale… Ție, scumpa mea soție îti multumesc pentru toate clipele frumoase și pentru devotamentul tău față de familie. Îti promit că pruncul nostru scump, Victor Ștefan, va crește falnic și frumos așa cum ne-am propus… Zbor lin în Lumina, Iubita mea!!”,

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/sotie-primar.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/sotie-primar-300x298.jpgrootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Soția primarului a fost cu acesta la o petrecere și a început să se simtă foarte rău și a leșinat, moment în care bărbatul a luat-o și au plecat spre casă. Întrucât starea de rău a persistat, bărbatul s-a văzut nevoit să apeleze la ajutorul medicilor. Luiza Anti, în...

Preluat de la EVZ