loading…

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a anunțat astăzi că s-au strâns peste 1.400.000 de semnături la nivel național pentru susținerea Guvernului și a programului de guvernare.

“Ne-a informat secretarul general că până la acest moment, ca urmare a campaniei de strângere de semnături inițiată acum ceva timp de noi, s-au strâns peste 1.400.000 de semnături pentru susținerea Guvernului și a programului de guvernare, acțiune care continuă. Am spus acum ceva timp că nu vreau să organizeze PSD-ul un miting, am preferat să strângem semnături prin această campanie, campanie care va continua. Pentru noi este important, este un număr strâns, acțiune începută într-o perioadă care era destul de dificilă”, a declarat Dragnea la finalul Comitetului Executiv Național al PSD, care a avut loc la Palatul Parlamentului.

În cadrul ședinței, secretarul general al PSD a prezentat și o evidență a unor rezoluții adoptate în unanimitate în organizațiile județene ale PSD.

Potrivit liderului PSD, rezoluțiile au trei puncte: susținerea conducerii PSD și a președintelui PSD “necondiționat”, susținerea premierului Sorin Grindeanu și a Guvernului României și “o decizie” în legătură cu propunerea de sancționare a primarului Iașiului, Mihai Chirica.

“Prim-ministrul a prezentat CExN pentru a obține votul politic și votul de încredere a unor propuneri pentru a ocupa funcții în Cabinetul pe care îl conduce”, a menționat Liviu Dragnea.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/dragnea-s-au-strans-peste-1-400-000-de-semnaturi-pentru-sustinerea-guvernului-36302.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/dragnea-s-au-strans-peste-1-400-000-de-semnaturi-pentru-sustinerea-guvernului-36302-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv