loading…

În urmă cu doar câteva zile, una dintre tinerele animatoare care încântau publicul la fiecare sfărșit de săptămână în fostul club de fițe Bamboo din Capitală a ajuns, într-o stare foarte gravă la spital.

Gabriela, în vârstă de 20 de ani, a fost, la propriu, călcată în picioare de fostul iubit, care a lăsat-o într-o baltă de sânge. Medicii au operat-o de urgență, însă viața ei este în continuare în pericol, scrie observator.tv.

Mama tinerei a povestit calvarul pe care l-a trăit fiica ei.

„Gabriela a rupt relația cu Alex chiar înainte de Crăciun și, de atunci, pe unde o prinde o agresează. Așa a făcut și acum când ea se afla în vizită la niște prietene. Fostul iubit a mers peste ea acolo și s-a întâmplat nenorocirea. Pentru mine persoana care mi-a vătămat copilul nu mai există, să-și ispășească pedeapsa și să-mi lase copilul în pace, el nu este Dumnezeu să-i ia viața copilului meu”, a declarat mama Gabrielei.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/dansatoare-in-clubul-bamboo-desfigurata-in-bataie-si-abandonata-intr-o-balta-de-sange-36297.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/dansatoare-in-clubul-bamboo-desfigurata-in-bataie-si-abandonata-intr-o-balta-de-sange-36297-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv