loading…

Armata rusă a creat un departament pentru securitate cibernetică și va primi în anul 2017 armament nou, inclusiv zeci de rachete balistice, sute de tancuri și zeci de nave militare, a anunțat astăzi ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu.

“A fost constituit un departament pentru operațiuni informaționale care va fi un instrument mult mai eficient decât toate cele utilizate în scopuri propagandistice”, a declarat Serghei Șoigu, citat de site-ul agenției Tass.

“Propaganda trebuie să fie inteligentă, competentă și eficientă”, a subliniat Șoigu.

Viktor Ozerov, șeful Comisiei pentru Apărare și Securitate din Consiliul Federației, a explicat, conform agenției Interfax, că noul departament va contracara atacuri cibernetice, fără a lansa acțiuni ofensive.

De asemenea, Serghei Șoigu a anunțat că armata rusă va primi armament suplimentar.

Este vorba de 41 de rachete balistice intercontinentale, de 170 de avioane militare, de 905 tancuri și de 17 nave militare.

“Trei regimente ale forțelor nucleare strategice ruse vor primi noi rachete intercontinentale”, a precizat ministrul rus al Apărării.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/armata-rusiei-a-creat-o-sectie-de-securitate-cibernetica-si-va-primi-armament-nou-inclusiv-rachete-36309.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/armata-rusiei-a-creat-o-sectie-de-securitate-cibernetica-si-va-primi-armament-nou-inclusiv-rachete-36309-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv