Cel mai tritrat antrenor român nu are un parcurs senzațional la Zenit, așa cum a avut la gruparea uciraineană Șahtior Donețk. Înainte de „Il Luce”, antrenor la Zenit era italianul Luciano Spaletti (în prezent la AS Roma), dar care a fost demis de oficialii grupării din St. Petersburg dinc auza lipsei de rezultate. Acest lucru îi amenință acum și postul lui Mircea Lucescu. Antrenorul româna a ajuns la Zenit în vara lui 2016, și este plătit de ruși cu un salariu anual de patru milioane de euro.

Tensiunile pentru „Il Luce” au apărut, mai ales, după jocul pierdut la Bruxelles, cu Anderlecht, scor 0-2, în prima manșă a „optimilor” din Europa League. Mâine, Zenit va juca returul cu Anderlecht, iar o eventuală eliminare din această competiție i-ar aduce lui Lucescu și plecarea de la clubul din St. Petersburg. Potrivit sportsdaily.ru, oficialii lui Zenit l-au băgat pe Mircea Lucescu şi pe staff-ul său, în şedinţă de urgenţă și pentru faptul că formația se află pe locul doi în campionat, la cinci puncte distanță față de liderul Spartak Moscova.

Mai mult, acordul lui Mircea Lucescu cu Zenit va expira la data de 30 iunie 2018. Însă, această informație a fost dezmințită de Arcadie Zaporojanu, impresarul tehnicianului român. „Lucescu este apreciat la Zenit și nici nu se pune problema de așa ceva. Nici măcar nu a existat această discuție. E o informație apărută în presă de bulevard din Rusia, nu e nimic adevarat. Poate cuiva de aici i-a convenit să apară așa ceva ca să-și vândă ziarele, dar nu e adevărat. Lucescu este apreciat și va rămâne la Zenit”, a declarat Zaporojanu, potrivit ziare.com.

rootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Cel mai tritrat antrenor român nu are un parcurs senzațional la Zenit, așa cum a avut la gruparea uciraineană Șahtior Donețk. Înainte de „Il Luce”, antrenor la Zenit era italianul Luciano Spaletti (în prezent la AS Roma), dar care a fost demis de oficialii grupării din St. Petersburg dinc...

Preluat de la EVZ