loading…

Youtube va renunța la reclamele de 30 de secunde peste utilizatorul nu poate trece, începând din 2018. Astfel de reclame sunt considerate supărătoare de mulți utilizatori, iar agențiile media spun că sunt o rămășiță din perioada de glorie a televiziunii.

Reprezentanții Google au declarat pentru BBC că doresc să se concentreze pe „formate care funcționează atât pentru utilizatori, cât și pentru publicitari”, informează BBC.

„Este un standard TV care a fost adus în online, dar nu este cea mai eficientă de a-ți face reclamă”, spune Will Smyth, directorul agenției media Agenda21. „Această măsură va încuraja mai multe companii de publicitate să devină și mai creative, deorece timpul de expunere devine și mai scurt”.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/youtube-va-renunta-incepand-cu-2018-la-reclamele-peste-care-utilizatorul-nu-poate-trece-36264.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/youtube-va-renunta-incepand-cu-2018-la-reclamele-peste-care-utilizatorul-nu-poate-trece-36264-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv