loading…

Adrian Torma, primarul orașului Moldova Nouă, județul Caraș-Severin, a decis să posteze pe contul său de Facebook imagini cu locuitorii care nu respectă curățenia, despre care spune că sunt “țărani” sau “nesimțiți”.

Adrian Torma se află la primul mandat de primar al orașului Moldova Nouă, scrie Mediafax.

Edilul spune că folosește Facebook-ul deseori pentru a-i ține la curent pe cetățeni cu privire la activitatea desfășurată în Primărie. Însă, la sfârșitul săptămânii trecute, după o vizită pe străzile orașului, a luat decizia de a-i face de rușine pe rețeaua de socializare pe cetățenii care nu respectă curățenia.

“Doamna din imagine (Bl. 2, Sc. 2, etaj 1) aruncă o oală plină cu tăiței și resturi alimentare pe geam. Incredibilă nesimțirea doamnei și nu cred că este singura”, “La Bl. 8, între doi arbori am găsit sârmă pusă pentru a atârna rufele. Un alt act de barbarism și lipsă de educațe. Și nu este singurul loc” sau “Maxima zilei: un “țăran” care din lipsă de creier a aruncat o coajă de banană pe aleea de la blocul 24 pe jos, când la zece metri avea coș pentru gunoiul menajer”. Acestea sunt doar câteva dintre situațiile prezentate de primarul orașului Moldova Nouă pe Facebook.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-primar-posteaza-pe-facebook-poze-cu-cei-care-nu-respecta-curatenia-doamna-din-imagine-arunca-o-oala-plina-cu-taitei-si-resturi-alimentare-pe-geam-36240.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-primar-posteaza-pe-facebook-poze-cu-cei-care-nu-respecta-curatenia-doamna-din-imagine-arunca-o-oala-plina-cu-taitei-si-resturi-alimentare-pe-geam-36240-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv