“Mitingul nostru va avea loc sâmbătă, probabil 10:00 – 11:00, vom decide în această seară. Este un miting care se va desfăşura cu toate aprobările legale, adică am mers la Primăria Târgovişte, am cerut autorizaţie şi am informat instituţiile statului – poliţie judeţeană, locală, jandarmerie, am făcut solicitări şi la Direcţia de Sănătate Publică. Vrem să avem 10.000 de oameni, sunt colegi de-ai mei, primari, consilieri locali, viceprimari, dar şi cetăţeni care nu au nici funcţii politice, nici administrative, care mi-au cerut şi mie şi colegilor din conducerea organizaţiei judeţene să luăm o atitudine faţă de ceea se întâmplă azi în România, să organizăm un miting. Nu am avut nevoie şi nici nu am să cer vreodată, pe chestiuni de tipul ăsta, aprobări ale conducerii centrale. Fiecare organizaţie poate decide în limitele legii şi ale statutului cum se raportează la un eveniment politic”, a declarat Ţuţuianu la Parlament.

Potrivit acestuia, mitingul va fi unul prin care se va exprima poziţia faţă de susţinerea Guvernului, a conducerii partidului, a programului de guvernare.

Întrebat dacă manifestaţia va fi şi anti-Iohannis, Ţuţuianu a răspuns: “Nu e anti, e pentru. Pentru Grindeanu, pentru Liviu Dragnea, pentru programul nostru de guvernare”. 

Sâmbătă, a avut loc un alt miting de susţinere a Guvernului la Piteşti. Oamenii au venit mai devreme de ora 17:00, atunci când era programat să înceapă evenimentul. Au participat aproximativ 6.000 de oameni şi s-a terminat înainte de ora 19.00, cu manifestanţii prinşi în Hora Unirii.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
'Mitingul nostru va avea loc sâmbătă, probabil 10:00 – 11:00, vom decide în această seară. Este un miting care se va desfăşura cu toate aprobările legale, adică am mers la Primăria Târgovişte, am cerut autorizaţie şi am informat instituţiile statului - poliţie judeţeană, locală, jandarmerie, am făcut solicitări şi...

Preluat de la EVZ