loading…

Un bărbat din județul Timiș a găsit, luni, într-o parcare din comuna Belinț, un portofel în care se aflau documente personale, dar și 2.200 de euro, pe care l-a predat polițiștilor.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, astăzi, de Inspectoratul Județean de Poliție Timiș, bărbatul în vârstă de 39 de ani a găsit portofelul, luni, în timp ce se afla într-o parcare situată pe DN6, în comuna Belinț, notează Mediafax.

În portofel se aflau documente personale și 2.200 de euro.

“Bărbatul nu s-a gândit nicio clipă să păstreze portmoneul și l-a predat polițiștilor din cadrul Secției 5 Rurale Belinț. Astfel, în urma verificărilor efectuate de polițiști, a fost identificat păgubitul și i-au fost restituite bunurile pierdute”, arată IPJ Timiș.

Cel care și-a recuperat portofelul este din Craiova și le-a povestit oamenilor legii că, cel mai probabil, l-a pierdut atunci când a coborât din mașină.

“Vă informăm că fapta de a nu preda în termen de 10 zile un bun găsit autorităților sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său reprezintă infracțiunea de însușire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor și se pedepsește cu închisoare de la o luna la 3 luni sau cu amendă”, transmite IPJ Timiș.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-barbat-a-gasit-un-portofel-cu-2-200-de-euro-si-l-a-predat-politiei-36242.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/un-barbat-a-gasit-un-portofel-cu-2-200-de-euro-si-l-a-predat-politiei-36242-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv