Onea a subliniat la România TV că încă din 2014 a sesizat abuzurile procurorului Negulescu. “Eu cred că toate aceste abuzuri făcute de Negulescu au fost să ajungă la un singur om, la Mircea Cosma, cred că a făcut multe presiuni asupra multor oameni, asupra martorilor pe care i-am cerut in instanţă”,  a dezvăluit omul de afaceri în exclusivitate la România TV.

Demisia procurorului Mircea Negulescu a fost înregistrată luni la Consiliul Superior al Magistraturii şi va fi discutată în 28 februarie de Plenul CSM. În aceeaşi zi va fi analizată şi propunerea Inspecţiei Judiciare de suspendare din funcţie a lui Mircea Negulescu, până la soluţionarea acţiunii disciplinare începute după difuzarea unei înregistrări audio a unei discuţii telefonice cu soţia unui inculpat dintr-un dosar.

Cererea de demisie a lui Mircea Negulescu, fost procuror la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Ploieşti, în prezent procuror la Parchetul Judecătoriei Câmpina, a fost transmisă pe e-mail şi fax în 17 februarie, la orele 20.37, şi a fost înregistrată în 20 februarie la Consiliul Superior al Magistraturii, a anunţat Consiliul Superior al Magistraturii.

Membrii Plenului CSM vor lua în discuţie cererea lui Negulescu în 28 februarie, a precizat sursa citată.

Mai multe detalii pe romaniatv.net

rootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Onea a subliniat la România TV că încă din 2014 a sesizat abuzurile procurorului Negulescu. 'Eu cred că toate aceste abuzuri făcute de Negulescu au fost să ajungă la un singur om, la Mircea Cosma, cred că a făcut multe presiuni asupra multor oameni, asupra martorilor pe care i-am cerut in instanţă',...

Preluat de la EVZ