loading…

O polițistă din județul Satu Mare a bătut un șofer după ce acesta i-a spus că seamănă cu Elena Udrea. Supărată peste măsură, agenta l-a lovit până când bărbatul a căzut inconștient.

Șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice, apoi la sectia de Poliție din Carei. În timp ce unul dintre polițiști întocmea procesul verbal, bărbatul a încercat să facă o glumă spunând că polițista seamănă cu Elena Udrea, scrie romaniatv.net.

Femeia nu a gustat deloc gluma bărbatului și a început să-l lovească până când l-a lăsat inconștient, potrivit jurnaliștilor de la informațiazilei.ro.

Totul s-a întâmplat sub privirile celorlalți polițiști care se aflau în încăpere. Mai mult, în mijlocul nopții, omul a fost scos din sediul poliției și lăsat în stradă. Dimineața, medicii de la spitalul din Carei au stabilit că bărbatul a suferit o ruptură de vezică urinară. Acesta a fost transferat la spitalul Județean Satu Mare, unde a fost operat de urgență.

După apariția informațiilor în presă, IPJ Satu Mare s-a autosesizat și a fost constituită o comisie de cercetare internă pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/scene-incredibile-pe-strada-un-sofer-a-fost-batut-de-o-politista-dupa-ce-i-a-spus-ca-seamana-cu-elena-udrea-36249.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/scene-incredibile-pe-strada-un-sofer-a-fost-batut-de-o-politista-dupa-ce-i-a-spus-ca-seamana-cu-elena-udrea-36249-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv