Presa a descopeit foarte greu doar o parte din averea liderului de la  Kremlim, iar palatul de un miliard de dolari ar fi una din cele mai mari proprietăţi, se spune că  palatul ar fi fost construit special pentru Putin. Domeniul se întinde pe o suprafaţă de 67 de hectare și un întreg oraș pentru tot personalul de servitori. De asemenea, Vladimir Putin mai deține 58 de avioane și alte 20 de palate.

Deși nu există date oficiale despre întreaga avere a omului politic, acesta nu se sfiește să își arate bogăția. El a fost surprins pe puntea mega-iahtului Olympia, un cadou primit de la miliardarul Roman Abramovici. Ambarcațiunea are o lungime de 57 de metri și valorează 25.000 de lire.

Mai mult, potrivit unui bancher rus, în conturile din Elveția ale președintelui rus, s-ar ascunde fabuloase sumă de 200 miliarde de dolari.

Liderul de Kremlin a fost îndelung criticat pentru opulența în care trăiește, ținând cont de faptul că salariul său este de doar 90.000 de euro.

Vladimir Putin a negat întotdeauna că ar fi un om bogat, subliniind de fiecare dată faptul că a pornit în viață de la o situație materială modestă, în Sankt Petersburg, potrivit huff.ro.

rootstireaActualitate/EsentialInternaţional
Presa a descopeit foarte greu doar o parte din averea liderului de la  Kremlim, iar palatul de un miliard de dolari ar fi una din cele mai mari proprietăţi, se spune că  palatul ar fi fost construit special pentru Putin. Domeniul se întinde pe o suprafaţă de 67 de...

Preluat de la EVZ