Demersul filialelor PSD a fost provocat de criticile care i-au fost aduse lui Dragnea în partid de către vicepreşedintele social-democrat Mihai Chirica.

Fără Liviu Dragnea la conducere, partidul s-ar rupe şi guvernarea ar fi pierdută, spun PSD-iştii giurgiuveni. „PSD Giurgiu consideră că Președintele Liviu Dragnea este singurul care poate menține unit partidul și poate asigura păstrarea guvernării”, se arată în Rezoluţie. Liderul judeţean, Marian Mina, a adăugat că Dragnea a dirijat „magistral” campaniile partidului la alegerile din 2016 şi „a făcut programul de guvernare aproape capcoadă”.

Una din cele mai mari personalităţi

Din Apuseni, social-democraţii au transmis că Dragnea are „un rol capital” şi că doar cu el la conducerea partidului PSD va avea „competența și forța pentru a desfășura o activitate politică și o guvernare performantă”.

PSD Ialomiţa a punctat că Dragnea are „meritul principal” pentru cel mai bun scor din istoria PSD la alegerile parlamentare şi că tot partidul trebuie să îşi apere acum „fratele”. „În tot acest proces, în fruntea noastră, încasând uneori loviturile care ne erau nouă adresate a fost Liviu Dragnea. Acum este datoria noastră, de camarazi, de colegi, de frați, să-i fim alături”, spune filiala într-o Rezoluţie. În Oltenia, Dragnea trece drept „omul care, într-un timp scurt, a dat PSD o direcţie clară şi integrativă” şi tot datorită acestuia „PSD este astăzi un partid mai deschis şi mai prietenos, adaptat exigenţelor şi provocărilor politice actuale”, potrivit PSD Dolj, în timp ce membrii buzoieni ai partidului cred că Dragnea s-a dovedit a fi „una dintre cele mai mari personalităţi ale momentului”.

Ochi doar pentru Grindeanu

Organizaţia judeţeană PSD Timiş, unde este înscris premierul Sorin Grindeanu, şi-a anunţat „întreaga susţinere” doar pentru Guvern, fără să sufle o vorbă despre Dragnea. „Sorin Grindeanu este preşedintele PSD Timiş, iar noi şi colegii noştri din judeţ avem mare încredere în el, îl susţinem total, îl sprijinim în orice situaţie”, a anunţat filiala.

rootstireaActualitate/EsentialPolitica
Demersul filialelor PSD a fost provocat de criticile care i-au fost aduse lui Dragnea în partid de către vicepreşedintele social-democrat Mihai Chirica.Fără Liviu Dragnea la conducere, partidul s-ar rupe şi guvernarea ar fi pierdută, spun PSD-iştii giurgiuveni. „PSD Giurgiu consideră că Președintele Liviu Dragnea este singurul care poate menține...

Preluat de la EVZ