Adi Torma este primar PNL aflat la primul mandat. El a început să se plimbe prin oraș și să posteze pe Facebook imagini cu dezastrul surprins. Alături de explicații ”picante” în care îi numește pe concetățenii săi ”lipsiți de creier”. El și exemplifică:  “Doamna din imagine (Bl. 2, Sc. 2, etaj 1) aruncă o oală plină cu tăiței și resturi alimentare pe geam. Incredibilă nesimțirea doamnei și nu cred că este singura”, “La Bl. 8, între doi arbori am găsit sârmă pusă pentru a atârna rufele. Un alt act de barbarism și lipsă de educație. Și nu este singurul loc”. Pe un om care a aruncat pe jos o coajă de babană, deși coșul de gunoi stradal era la câțiva metri depărate, îl numește ”țăran”.

Primarul Torma explică de ce a folosit cuvinte atât de dure: “Din păcate, nu vedem paiul din ochiul nostru, orașul este mizerabil datorită, în primul rând, al cetățenilor. Primăria, împreună cu Poliția Locală, va începe o campanie de conștientizare, informare și amendare acolo unde este nevoie, a cetățenilor care nu înțeleg ca pe lângă drepturi avem și obligații. În viitor, voi posta pe Facebook toate pozele unde consider că cetățenii își bat joc de domeniul public. În locul cuvântului nesimțire as fi putut folosi expresia „lipsă de bun simț”, dar, din păcate, asta e realitatea şi nu avem de ce să fugim de ea! Totuşi, am încredere că vom înțelege ideea că doar împreună vom putea face din Moldova Nouă un oraș curat”.

El susține că doar folosind un limbaj dur poate afce ordine în oraș și că oamenii încep să fie mai atenți la păstrarea curățeniei când se știu în lumina reflectoarelor. (Sursa foto: Facebook / Adi Torma)

rootstireaActualitate/EsentialFapt divers
Adi Torma este primar PNL aflat la primul mandat. El a început să se plimbe prin oraș și să posteze pe Facebook imagini cu dezastrul surprins. Alături de explicații ”picante” în care îi numește pe concetățenii săi ”lipsiți de creier”. El și exemplifică:  “Doamna din imagine (Bl. 2, Sc....

Preluat de la EVZ