loading…

Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko,a cerut UE să înăsprească sancțiunile împotriva Rusiei pe fondul recunoașterii de această țară a cărților de identitate și pașapoartelor emise de autoritățile separatiste ale autoproclamatelor republici Donețk și Lugansk, a anunțat purtătorul său de cuvânt.

“Președintele a vorbit în favoarea înăspririi sancțiunilor împotriva Rusiei din cauza recunoașterii de către acesta a documentelor false ale republicilor false”, a scrsi Svyatoslav Tsegolko pe contul său de Twitter, potrivit agenției Tass.

Poroșenko a făcut declarații la o întâlnire cu comisarul UE pentru Ajutor Umnaitar și Managementul Crizelor, Christos Stylianides. Liderul ucrainean a spus, de asemenea, că recunoașterea pașapoarelor eliberate de republicile Donețk și Lugansk în Rusia se află în contradicție cu Acordul de la Minsk, notează Mediafax.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/petro-porosenko-cere-ue-sa-inaspreasca-sanctiunile-impotriva-rusiei-36269.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/petro-porosenko-cere-ue-sa-inaspreasca-sanctiunile-impotriva-rusiei-36269-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv