Efectul devastator este produs prin faptul ca electoratul de dreapta a cazut in paranoia si nu mai distinge intre veritabila lupta anticoruptie si jocurile neconstitutionale facute de respectiva oculta transinstitutionala. Vad pe facebook ca oameni de la care ai pretentii, care au invatat carte, dovedesc o capacitate de gandire limitata. Au cazut prada manipularilor ordinare.

La ora asta, daca incerci sa ramai echilibrat, sa afirmi adevarul, risti sa fii bagat in aceeasi cloaca cu PSD si ALDE, care, si ele, denunta acele abuzuri. Numai ca ele o fac din alte motive. Nu din dragoste pentru democratie. Marea perfidie vine din partea PNL-USR, care se fac ca nu pricep cum statul roman este ghidat prin mecanisme neconstitutionale. La electoratul lor nu am pretentii, deoarece, aflat la intersectia marilor curente manipulatoare dinspre stanga si dinspre dreapta, accepta necritic manipularea de dreapta, abandonand ratiunea calma, detasata, respectul pentru democratie.

Adica, nu il deranjeaza daca DNA-ul si SRI-ul comit abuzuri, cata vreme ele sunt in favoarea PNL-USR-Iohannis. Daca asta duce la distrugerea PSD-ALDE, este OK. In aceasta dementa totala, vocea lui Traian Basescu, care face apel la respectarea normelor democratice chiar si cand nu te avantajeaza ca partid sau personal, este perceputa ca pactizarea cu penalii. Atat ii duce capul pe unii. Si sunt multi. Si mai au si carte. Traian Basescu nu trebuie sa se retraga. Trebuie sa ramana mai departe si sa se bata pentru adevar, chit ca incultii politic si intr-ale democratiei nu-l vor intelege. Chiar daca isi va diminua electoratul. Decat sa fii sustinut de idioti, multi, mai bine ramai fara sustinere dar aparand principiile. Cata vreme va face asta il voi sustine. Cand va gresi, il voi taxa.

Din pacate, eu nu mai vad speranta. Cu un asemenea electorat, repetent la democratie si cu o asemenea elita intelectuala, impotenta, Dreapta romaneasca nu are viitor. Au devenit la fel de orbi si de irationali precum electoratul de stanga. De asta nici nu vor intelege ideea pe care vreau s-o transmit aici. Ori sunt psd-ist acoperit, ori vreun basist fanatic. Nu se vor mai obosi sa analizeze. E obositoare gandirea.

rootstireaActualitate/EsentialInvitaţii evz
Efectul devastator este produs prin faptul ca electoratul de dreapta a cazut in paranoia si nu mai distinge intre veritabila lupta anticoruptie si jocurile neconstitutionale facute de respectiva oculta transinstitutionala. Vad pe facebook ca oameni de la care ai pretentii, care au invatat carte, dovedesc o capacitate de gandire limitata....

Preluat de la EVZ