loading…

Ministerul Turismului a retras astăzi licența Agenției de turism Funtrip.World. Agenția care promova online sejururi în destinații exotice nu și-a mai îndeplinit obligațiile față de clienții care își achitaseră serviciile turistice.

“Reprezentanții Direcției Generale Autorizare și Control Turism din cadrul Ministerului Turismului au efectuat în data de 01.02.2017 un control la sediul Agenției de turism Funtrip.World, în strada Maiorului, nr.16, sector 2, București. La controlul efectuat, s-a constatat ca agenția de turism nu mai funcționează la sediul pentru care s-a emis licența de turism, drept urmare a fost întocmită Nota de constatare nr.1565/01.02.2017. După 15 zile de la data primirii notificării prin scrisoare recomandată, licența de turism se retrage din oficiu. Notificarea a fost transmisă către S.C. Funtrip S.R.L în data de 03.02.2017. Menționăm, de asemenea, că termenul de 15 zile amintit curge de la data de livrare a poștei (ex: livrat, destinatar negăsit la adresă, refuz primire etc.), care, în acest caz a fost 6 februarie a.c”, se arată într-un comunicat al Ministerului Turismului.

Până în prezent au fost primite la Ministerul Turismului un număr de 31 sesizări din partea turiștilor cu privire la neprestarea serviciilor turistice de către agenție, notează Mediafax.

De asemenea, compania Omniasig, asiguratorul agenției de turism Fun Trip, a precizat, pentru Mediafax, că a primit până vineri 88 de cereri de despăgubire.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ministerul-turismului-a-retras-astazi-licenta-unei-mari-agentii-de-turism-36261.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/ministerul-turismului-a-retras-astazi-licenta-unei-mari-agentii-de-turism-36261-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv