loading…

Iată oferta de muncă disponibilă pe cel mai mare site de recrutare din țară, pentru care angajatorii au publicat salariile pe care sunt dispuși să le ofere candidaților selectați. Iată posturile plătite în această perioadă cu salarii de la 2.200 lei lunar și așteptările angajatorilor de la candidați. 

Ambasada Canadei angajează pe postul de tehnician întreținere, pe salarii nete de peste 2.200 lei net lunar. 

Candidatul potrivit pentru acest post are studii medii și, preferabil, studii profesionale în instalații sanitare și/sau instalații construcții. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post are minimum trei ani experiență în ultimii cinci ani, într-un post asociat cu mentenanța tehnică sau alte domenii relevante.
Candidatul potrivit pentru acest post are cunoștințe de bază de lucru la PC, cunoștințe de bază în mentenanță, cunoștințe tehnice generale, e integru, poate identifica și rezolva probleme tehnice elementare.

Informații complete despre acest post găsiți în anunțul de recrutare care poate fi accesat la acest link. 

O firmă angajează pe postul de montator sistem de încălzire în pardoseală și degivrări. Candidații sunt ofertați cu venituri lunare cuprinse între 3.000 lei – 5.000 lei lunar. 
Candidatul potrivit pentru acest post e punctual, muncitor, are cunoștințe despre instalații electrice și/sau lucru pe șantier, are permis de conducere și e dispus pentru deplasări în interes de serviciu.

Detalii despre acest post găsiți în anunțul de recrutare pe care îl puteți accesa la acest link. 

O firmă angajează pe postul de inginer construcții civile pe salarii cuprinse între 2.500 lei – 3.000 lei lunar.
Candidatul potrivit pentru acest post e absolvent al Facultății de Construcții Civile, are cel puțin trei ani experiență într-un post similar, are experiență în management de proiect, știe să lucreze la PC, are abilități organizatorice și de prioritizare a sarcinilor, pragmatism si meticulozitate în realizarea sarcinilor atribuite, poate lucra sub presiune, are permis de conducere.

Amănunte despre acest post găsiți în anunțul de recrutare pe care îl puteți consulta la acest link.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/locuri-de-munca-angajari-pe-venituri-de-la-2-200-lei-lunar-la-5-000-lei-lunar-36233.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/locuri-de-munca-angajari-pe-venituri-de-la-2-200-lei-lunar-la-5-000-lei-lunar-36233-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv