Siteul misatv.ro anunță că liderul spiritual al Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut a dat un interviu unei televiziuni din Germania. Inițial, interviul trebuia difuzat începând cu 12 februarie, dar s-a amânat, pentru că, așa cum era și normal, nemții au cerut ca versiunea în limba română să fie transmisă după ce e difuzat în Germania. Anunțul apare și pe celălalt site oficial al Mișcării, yogaesoteric. net .

Amânarea difuzării

Iată anunțul: „Având în vedere că jurnalistul care a realizat interviul ne-a contactat şi ne-a rugat să nu îl difuzăm deocamdată, întrucât dorește să aibă exclusivitate absolută, amânăm prezentarea acestui interviu în limba română, ce este deja pregătit pentru transmisie.

Vă promitem că el va fi difuzat integral, așa cum am anunțat, după ce va fi prezentat mai întâi în cadrul televiziunii pentru care a fost înregistrat”.

Anunțul inițial era următorul: „Începând cu ziua de duminică, 12 februarie, vă oferim în premieră un interviu inedit cu profesorul de yoga Gregorian Bivolaru, realizat de un jurnalist german în data de 10 februarie, la penitenciarul Bistrița”.

Deja sunt două săptămâni de amânare, dar au apărut speculații despre ce ar putea conține acest interviu.

O știre din 2015

Avocatul Mihai Rapcea, fost apărător al lui Gregorian Bivolaru, dar devenit foarte critic la adresa multor simpatizanți MISA, a postat pe Facebook un comentariu inedit la o postare a unui coleg de-al nostru despre Dacian Cioloș: „Tocmai a dat Gregorian Bivolaru interviu din pușcărie la o televiziune germană, și recunoaște că Cioloș i-am (mesajul nu e editat, dar probabil a vrut să scrie „i-a” n.n.) fost elev.”

După ce evz.ro a publicat un material, pornind de la afirmația avocatului, mai multe persoane care au legătură cu siteul yogaesoteric au spus că afirmația despre Dacian Cioloș nu există în interviul acordat de Bivolaru, dar materialul nu fusese difuzat până la ora închiderii ediției.

Tot după apariția știrii în online, avocatul Mihai Rapcea s-a arătat iritat și a repostat un articol de pe blogul său, rapcea.ro, în care vorbea despre legăturile dintre Dacian Cioloș și MISA încă de la nominalizarea Guvernului, în noiembrie 2016: „Când am văzut ce reacții virulente ale mass-mediei au izbucnit la nominalizările pentru Justiție și Sănătate, miam spus: stai să vezi ce scandal monstruos va ieși când se va afla despre Dacian că este practicant yoga de la MISA. Și când colo, ce să vezi?! În afară de câteva publicații online mici, de prin provincie, știrea despre legăturile lui Dacian Cioloș cu MISA nu a răzbătut în presa mainstream. Curios din fire cum sunt, am sunat oameni din presa mare, de la televiziuni, ziare cotidiene importante, și i-am întrebat: voi nu ați auzit de povestea cu Cioloș și MISA? De ce nu ați dat nimic? Și mi s-a răspuns că deși subiectul este suculent, de scandal, nu au primit ÎNCĂ permisiunea să îi dea drumul”.

Primul care a aruncat piatra a fost ex-senatorul Daniel Savu

În cursul anului 2015 au mai apărut controverse legate de faptul că Dacian Cioloș ar fi fost elev al școlii de yoga. Fostul senator, membru al Comisiei de supraveghere a SRI, Daniel Savu a declarat: „L-am văzut și eu pe internet pe dl Cioloș la spirale MISA în Franța. Erau poze cu soția la spirale MISA”. Trebuie spus că nu au fost aduse niciodată probe în spațiul public. La scurt timp, pe 22 noiembrie 2015, premierul a dat un interviu în care a spus: „Ştiţi treaba asta cu credinţa… Eu sunt creştin-ortodox. Pentru mine o credinţă adevărată este credinţa pe care o duci în suflet şi în inimă şi e cea care îţi dă speranţă şi te ţine vertical, nu cea pe care o afişezi atunci când ai un interes să te vadă lumea”.

Daniel Dragomir: Frăția spiralelor

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, personajul central al afacerii Black Cube, a comentat și el pe Facebook știrea despre interviul lui Bivolaru și posibila legătură a fostului premier cu mișcarea yoghină: „Încet, încet, încep să se devoaleze «marile adevaruri» pe care mulți le știam, secte și combinații, adevărate grupuri organizate care au capușat acest stat în ultimii 12 ani, Conivențe între politic-justiție-afaceriong. De aceea avem un stat capturat, Sistemul nu este purtător doar de uniforme și grade, Sistemul poartă și costume chic, se preumblă prin cancelarii occidentale și papă stridii pe la conferințe simandicoase. De ce îmi repugnă sistemul ăsta?Simplu, mergeți în afara Bucureștiului, vedeți câți copii săraci sunt pe drum și bătrâni neajutorați, câte «gospodării» avem cu toaleta în curte…

Și apoi vedeți cum se rrriesc monștrii aceștia ipocriți și corupți, strigând tot ei: „DNA să vină să te ia”…

De aia…

PS. Poate acum înțelegem cum a fost arestat Guru așa netam nisam în Franța, el având pașaport de azilant suedez. Frăția serviciilor bate spirala”.

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/08-daniel-dragomir.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/08-daniel-dragomir-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
 Siteul misatv.ro anunță că liderul spiritual al Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut a dat un interviu unei televiziuni din Germania. Inițial, interviul trebuia difuzat începând cu 12 februarie, dar s-a amânat, pentru că, așa cum era și normal, nemții au cerut ca versiunea în limba română să fie...

Preluat de la EVZ