loading…

Marea Britanie va avea nevoie mai mulți ani pentru a negocia un acord comercial cu Uniunea Europeană după părăsirea Blocului comunitar și va avea de plătit Bruxellesului o notă de plată consistentă, a declarat președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, potrivit Reuters online.

“Pentru a cădea de acord asupra viitoarei arhitecturi a relațiilor între Marea Britanie și Uniunea Europeană vom avea nevoie de mai mulți ani”, a declarat Juncker cu ocazia unui discurs susținut în Parlamentul belgian.

Oficialul european a vorbit și despre cererea Uniunii Europene ca Londra să acopere cheltuielile viitoare la care Marea Britanie s-a angajat să cotizeze ca membru al Blocului comunitar, scrie Mediafax.

“Britanicii ar trebui să știe asta, deja știu, că nu va fi la un preț redus sau gratis. Britanicii trebui să-și respecte angajamentele la a căror proiectare au participat. Așa că nota de plată va fi foarte consistentă”, a precizat președintele CE.

Comenteaza aceasta stire

http://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/juncker-m-britanie-va-avea-de-platit-uniunii-europene-o-nota-de-plata-consistenta-pentru-brexit-36260.jpghttp://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2017/02/juncker-m-britanie-va-avea-de-platit-uniunii-europene-o-nota-de-plata-consistenta-pentru-brexit-36260-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv